Bezárják a felújított hulladékgyűjtőt a szemerjai piac mellett

  •   2015 Február 04

Cikk neve Február 9-én bezárják az új mágneses kártyával működő hulladékgyűjtőt a szemerjai piac mellett

          A szemerjai piac szomszédságában található háztartási hulladékgyűjtő szerkezet február 9-én 15.00-tól be lesz zárva, a környékbeli tömbházakban lakó családok kártyát kaptak. A zárt rendszer működését elektrómágneses zár biztosítja, ennek nyithatóságát a kapott kártyák segítségével biztosítjuk. A rendszer újdonsága és egyben érdekessége is, hogy  az áramellátást energiatakarékos módszer segítségével a szerkezet tetejére rögzített napelem biztosítja. A háztartási hulladékgyűjtő konténerek a szerkezet jobb oldalán, a szelektív hulladékok tárolóeszközei bal oldalt vannak elhelyezve. A lakóssági bejárat a jobb oldalt található ajtónál van, közvetlenül a bejáratnál  4 konténerbe a vegyes háztartási hulladékot, a hátsó részében 3 gyűjtőedénybe a szelektív hulladékot kell elhelyezni. A bal oldali ajtó műszaki bejárat, amit csakis kizárólag a szolgáltató személyzete fog használni.

A köztisztasági rendészek  kiosztották  a lerakópont szomszédságában levő tömbházaknál a mágneses kártyákat.
Azok a személyek akiket nem találtak otthon a lépcsőház felelősöktől vagy a TEGA R.T. székhelyén vehetik át a kártyákat.
A hulladékgyűjtő rendszer bezárását követően, kérjük hogy a hulladék elhelyezésekor használják a kapott kártyákat.Tilos a hulladékokat a hulladékgyűjtő rendszeren kívül elhelyezni.
Bővebb információkat a 0367-401911-es telefonszámon igényelhetnek.     

Hozzászólások

Legyen ön az első aki megtisztel a véleményével!