Hulladékgyűjtési bajnokság - Előzetes nyeremény osztás

  •   2016 December 14

Cikk neve A nyertes osztályoknak, akik a legtöbb mennyiséget gyűjtötték december 15-én sporteszközöket és édességet osztanak ki!

A TEGA R.T., a Kovászna Megyei Tanfelügyelőség, a Kovászna Megyei Környezetvédelmi Hivatal és a bukaresti CCR Logistics Kft-vel közösen októbertől elindította az egész tanévben tartó „Hulladékgyűjtési bajnokság” című versenyt. A program célja, hogy a környezettudatos gondolkodás és a szelektív hulladékgyűjtés a kovászna megyei oktatási intézmények mindennapjainak részévé váljon. A versenyben 19 oktatási intézmény nevezett be, közülük az első három legaktívabb csoport, aki a legtöbb mennyiséget gyűjtötte december 15-én előzetes nyeremény osztásban részesül.

Az előzetes összesítés alapján, ezidáig 4714,3 kg elektromos hulladék, 293,55 kg szárazelem és 228,65 kg használt fénycső gyűlt össze. Azok az osztályok akik, az első körben a legtöbb mennyiségű elektromos hulladékot és szárazelemet gyűjtötték, a következők:

I.hely. –Baróti Szabó Dávid Líceum IX. D. osztály– Barót – 588,6 kg

II. hely  –  Mikes Kelemen Líceum IV B osztály – Sepsiszentgyörgy  – 498,85 kg

III. hely  –  Mikes Kelemen Líceum II B osztály – Sepsiszentgyörgy  – 458,25 kg 

Különdíj- használt lámpatestek kategória–  Gaál Mozes Gimnázium VII C osztály – Barót – 103,2 kg 

Különdíj – használt szárazelemek/akkumulátorok kategória– Plugor Sándor Művészeti Líceum előkészítő A osztály Sepsiszentgyörgy –– 35,5 kg  

Az összesített eredmények a mellékletben olvashatók!

A hulladékgyűjtési verseny 2017 június 10-ig tart. A program ideje alatt leadott összes hulladék mennyiség beleszámolódik a végeredménybe. Végső díjazásnál a díjakat azok a résztvevő osztályok/csoportok fogják megnyerni, akik a legnagyobb mennyiségű elektromos, elektronikus és szárazelemet gyűjtötték. Az eredményeket az összevont mennyiségek (elektromos és szárazelem) alapján, a következőképpen határozzák meg:

1 hely = számítástechnikai eszközök
● 2 hely = laptop  
● 3 hely = fényképező gép
Különdíjak:
● 2  különdíj (1-1 okostelefon) a legnagyobb mennyiségű szárazelem és villanyégő kategóriában

Csatolmányok

Hozzászólások

Legyen ön az első aki megtisztel a véleményével!