Hulladékelszállítás Szentgyörgyről és vidékéről

A háztartási vegyes hulladékok begyűjtését és elszállítását  valamint a hulladék lerakást a köztisztaság operatív részlege  teljesíti. A szakmai feladatok ellátását egy jól kidolgozott stratégiai menedzsment biztosítja, a közel 250  alkalmazott jól meghatározott munkavégzése állandó körforgásban tartják a vállalat szolgáltatásának folytonosságát.

Az egyik legfontosabb  célunk a háztartásokban keletkezett vegyes hulladékok megfelelő kezelése, a szelektíven gyűjtött hulladék mennyiségek előválogatása, préselése és egyben ezek további értékesítése másodnyersanyagként.

A hulladékok rendszeres szállítása lehetővé teszi a háztartásokban keletkezett hulladéktípusok hasznosítását  a lakósság számára, ezáltal biztosítva a szelektíven gyűjtött hulladékmennyiségek folyamatos növekedését.

A zöld hulladékokat (fa-, ágnyesedék, lapi, stb.) Sepsiszentgyörgyön a magánházaknál és a köztéri gyűjtőpontoktól  program szerint, heti rendszerességgel szállítjuk.

Amennyiben a magánházaktól nagyobb mennyiségű kerti hulladék elszállítására tartanak igényt, a többlet mennyiséget zöld hulladékos zsákokba helyezzék ki. Ezek a zsákok megvásárolhatóak darabonként 50 baniért a szolgáltató Ág utca 1 szám alatti pénztáránál. Ha esetleg a takarítás során más jellegű vegyes hulladék is keletkezik, akkor az elszállításukra igényelhető erre a célra használt 2 lejes zsák.
            A sepsiszentgyörgyi tömbházlakások körül, azok a tulajdonos társuláshoz tartozó lakóközösségek, akiknek nincs zöldövezet karbantartási szerződésük a TEGA R.T- vel és nagyobb zöldövezet takarítást kívánnak szervezni, a zöld hulladékok begyűjtésére igényelhetnek 4 vagy 7 köbméteres űrtartalmú tárolóedényt, ennek elszállítási ára köbméterenként 92 lej. az ár tartalmazza a 24 %-os ÁFA értékét is.

A tevékenységgel kapcsolatos bármilyen észrevételét a 0267-310-123 diszpécser telefonszámon jelezheti.

Csatolmányok