Általános

Általános panaszlevelek / Kapcsolat kérések

Jo napot kivanok,
Lehetseges hogy a levelezojeben a spam-hez kerult a szamla. Csatolmanyban atkuldjuk meg egyszer.
Tisztelt Salamon Éva,

A Ön által igényelt tárolóedény elköltöztetésével kapcsolatos észrevételét ezúton is köszönjük. Néhány napon belül a köztisztasági részleg dolgozói átköltöztetik az utca másik felére (sportpálya felől), hogy ne zavarja az autósforgalmat.

Tisztelettel,

Crisan Maria

Buna ziua,
Predarea facturilor de salubrizare se efectueaza prin semnarea acestuia de catre client. In cazul in care doriti ca factura sa nu fie trimisa prin agentul incasator, acesta se poate solicita si in format electronic accesand pagina web. www.tega.ro/ino factura. Pentru varianta depunerii facturii in cutia postala va rugam sa trimiteti o solicitare scrisa si semnata de dvs. la adresa societatii noastre.

Multumim.
Jo napot kivanok,

Sepsiszentgyorgyon a lomtalanitas egesz evben igenyelheto szolgaltatas. Amennyiben a haztartsaban osszegyujtott targyak ujrahasznosithato hulladekok, mint pl. papir, pillepalack, uveg vagy elektromos hulladek, ezek leadhatoak a Hulladekudvarban. Az ertekesitheto hulladekok ertekei 10 kg-kent a kovetkezok : papir 2,5 lej, pillepalack 8,8 lej, uveg 80 bani, elektromos es elektronikus hulladek 3,8 lej. A leadott mennyisegek erteke jovairodik a szamlabol. Ha nincs lehetoseg ezek elszallitasara az Energia utcai telephelyre, igenyelheto a haztol valo dijmentes elszallitas is, de nem kaphat csokkentest a szamlajara (nem vonjuk le az ertekesitheto hulladekok erteket az On szamlajabol). Ez esetben kerjuk hivja a diszpecserszolgalat telefonszamat 0267-310123, 7-15 ora kozott es jelezze a lomtalanitasra szant targyak mennyiseget/jelleget, es az idopont egyeztetes alapjan elszallitjuk a felesleges dolgokat.
Koszonjuk.
Tisztelt Halász István,
Ezúton is elnézést kérünk a zaj miatt, azonban az 1991/61 sz. Törvény szerinti a csendóra, a mi értélmezésünk szerint arról szól, hogy a tömbházon belül a lakók a zajkeltő eszközöket milyen órák között használhatják. Tény, hogy az előírás reggel 8-ig és 13-14 óra közötti periódust jelöl ki csendórának, ám ha úgy értelmezzük, hogy ezalatt az idő alatt a tömbházak környékén nem lehet gépeket használni az napjainkban betarthatatlan. A hulladékelszállítási szolgáltatás országos keret szabályzata pl. azt ajánlja, hogy lehetőleg reggel 6 óráig történjen meg a hulladékelszállítás, ami a fent említett törvény előírásainak teljesen ellentmond.
Próbáljuk úgy végezni a szolgáltatást, hogy ne legyen a lakók számára zavaró, de túlzónak tartjuk, hogy hétköznap reggel 7 órakor (ami nem egy hajnali óra) ne lehessen dolgozni. Mindeddig az egyedüli ilyen jellegű lakossági panasz, amit kaptunk, ismétlem, elnézést kérünk, de kissé túlzónak tartjuk.
tisztelettel,
TEGA R.T.
Jó napot kívánok,
A sepsiszentgyörgyi központi piacon történő gombavizsgálatot a László Kálmán Gombászegyesület végzi, szerződéses alapon, általuk javasolt program szerint. Az egyesület szakembere nem tudott kezdni a bejelentett időszaktól,csak május 10-től,ettől a dátumtól ,igéretük szerint, májusban minden nap jön.Ez a módósitás a helyi sajtóban is megjelent,de ajánlom Önnek, hogy minden információért forduljon bizalommal a piacgondnokság szolgálatosához, ahol több információt kap.
TEGA R.T.
Buna ziua,
Va rugam sa trimiteti adresa dvs. de domiciliu la office@tega.ro ca sa putem identifica contractul dvs. de salubrizare.
Pentru modificarea numarului de persoane este necesara acte doveditoare (schimbare domiciliu, contract de munca in alta localitate sau adeverinta de la asociatia de proprietari), insa modificarea nu se poate solicita pentru perioada retroactiva.
Asteptam datele dvs. si actele doveditoare sus mentionate.
Cu stima,
SC TEGA SA
Jó napot kívánok,
Sajnos a TEGA R.T.-nek nincs készleten szelektív hulladékgyűjtésre alkalmas edényzete, ezeket a cég vagy intézmény a kereskedelemből tudja beszerezni. Természetesen a külön gyűjtött szelektív hulladékokat mint a papír, pillepalack, üveg és elektromos hulladék a szolgáltató díjmentesen elszállítja.
Tisztelettel,
TEGA R.T.
Jó napot kívánok,
A szerződésük módosításához kérjük küldjenek egy hivatalos kérést az Ág utca 1 sz. alatti ügyfélszolgálati irodánkba (személyesen vagy e-mailbe) és elérhetőséget a cég képviselőtől.

Tisztelettel,
TEGA R.T.
Jó napot,
A TEGA R.T. minden családnak egy kártyát biztosít díjmentesen. Amennyiben ez demagnetizálódott 5 lejért tudunk másikat biztosítani. Ha nem tudja a székhelyünkről beszerezni, a díjbeszedő ügynökünkön keresztül kiküldjük Önnek. Várjuk a visszajelzését.
Tisztelettel,
TEGA R.T
Buna ziua,
Colegii mei de la contabilitate au schimbat adresa de mail la care ati solicitat trimiterea facturii de salubritate. Mentionam ca nu aveti facturi neachitate.
Cu stima,
SC TEGA S.A.
Buna ziua,
În cazul în care la adresa dvs. nu va locui nimeni pe o perioadă nedeterminată, atunci se solicită rezilierea acestuia cu alte acte doveditoare (acte adresă de domiciliu unde plecați, copie contract de muncă, etc.) Dacă nu aveți astfel de acte atunci solicitați adeverință de la asociația de proprietari la care se specifică data de la care se scoate numărul de persoane deservite, în acest caz suspendarea contractului se poate solicita pentru o perioadă de 1 an, după care trebuie prelungit (dacă nu reveniți). În cazul în care, după expirarea termenului de suspendare nu depuneți cerere pentru prelungirea acestuia, se va factura în continuare pentru numărul de persoane incluse în contract.
Cu stimă,
SC TEGA S.A
Jo napot kivanok,
A hulladekelszallitasi szabalyzat ertelmeben a szemelyszamok modositasahoz igazolo aktara van szukseg. Tekintettel arra, hogy az On elmondasa szerint mas orszagban tartozkodik, kerjuk kuldjon at egy hivatalos akta masolatot, ami igazolja az ott tartozkodasat (barmilyen akta - helyseg, orszag). Ezzel veglegesen ki lehet jelentkezni a szerzodesbol.
Kerjuk, az emlitett dokumentum masolatat es nehany soros kerest (amiben feltunteti a szerzodo fel nevet, cimet) kuldje el elektronikus formaban a valallat hivatalos e-meil cimere: office@tega.ro.
Tisztelettel,
TEGA R.T.
Buna ziua!
Incheierea contractului de salubrizare trebuie efectuat personal, la sediul societatii din str. Crangului nr. 1. Informatii suplimentare se pot obtine la nr. de tel. 0367-401911.
SC TEGA SA
Buna ziua,
Având în vedere că în data de 15 martie era sărbătoare, colega de la casierie a fost învoit, înainte de terminarea programului, la ora 16:10. În ziua respectivă, biroul de relații cu clienți a avut program până la ora 14:00.
Ne pare rău că ați ajuns după ce au plecat colegii noștri, din acest motiv propunem să solicitați efectuarea plății serviciului de salubrizare printr-o modalitate mult mai simplă, cum ar fi plata online, sau prin agent încasator, astfel nu trebuie să conformați programului de la casierie. În cazul în care doriți efectuarea unei modificări în contractul de salubrizare, puteți solicita acest lucru și în format electronic.
Cu stima,
SC TEGA S.A
Jó napot kívánok,
A személyszámok módosítását a szolgáltató igazoló aktával tudja eszközölni. Ezért, kérjük küldjön hivatalos aktát (lakóbizottságos igazolás, vagy más akta), ennek hiányában a szolgáltató nem tudja kivenni a nyilvántartásból a személyszámot.

Tisztelettel,
TEGA R.T.
Jó napot kívánok,
Amennyiben az édesanyja betöltötte a 70. életévét, személyazonossági másolatot, ki kell tölteni egy nyilatkozatot ami letölthető a http://www.tega.ro/files/articles/Nyilatkozat.pdf linkről és
a jövedelmét igazoló akta márciusi hónapra vonatkozó kivonatát be kell hozni a sepsiszentgyörgyi Ág utca 1 sz. alatti székhelyünkre. Az említett akták alapján elbírálják a kérését.
Tisztelettel,
TEGA R.T.
Buna ziua,
Cererea dvs. cu privire la factura in format electronic a fost trimisa la contabilitate pentru solutionare.

Cu stima,
SC TEGA SA
Buna ziua,
Modificarea tarifelor de salubrizare menajeră sunt aplicate pe baza hotărârilor adoptate de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Eco Sepsi”. Serviciile de colectare deșeuri menajere sunt efectuate pe baza contractelor individuale încheiate cu utilizatorii serviciului. Serviciul de salubrizare stradală se efectuează pe baza contractului de delegare încheiat cu Primăria Municipiul Sfântu Gheorghe. Serviciile de salubrizare în fața imobilelor se efectuează de proprietarii acestuia. Acest serviciu se efectueaza in jurul blocurilor de locuinte doar pe baza contractelor de intretinere zone verzi încheiate cu asociații de locatari, locatarii de comun acord pot opta și pentru serviciului de deszăpezire. Măturatul în strada Dvs. este efectuată zilnic de angajații societății. Colectarea deșeurilor menajere, precum și curățirea suprafeței la punctul de colectare se efectuează zilnic și în weekend, dar persoane neautorizate scormonesc prin deșeuri, le scot din recipienți și împrăștiază în jurul acestora. După finalizarea investițiilor de modernizare propuse pentru anul 2017 operatorul de salubritate intenționează modernizarea acestui punct de colectare, care va fi realizată în cursul anului 2018. Noul sistem va fi echipat cu sistem de închidere, locatarii din zonă vor primi carduri/chei de acces.
Cu stimă,
SC TEGA S.A.
Buna ziua,
Pentru modificarea contractului, de regulă sunt necesare copiile următoarelor acte: C.I, act de proprietate, adeverință asociația de proprietari.
Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați nr. de tel. 0367-401911.
cu stima,
SC TEGA SA
Jó napot kívánok,
A vidéki hulldékelszállítási program itt tanulmányozható:
http://www.tega.ro/videki-hulladekelszallitasi-program.html
tisztelettel,
TEGA R.T
Buna ziua,
Utilizatorii care locuiesc in case particulare, la incheierea contractului de salubrizare pot solicita pubela cu titlu de garantie la pretul de 50 lei,
cu stima,
SC TEGA S.A
Jó napot kívánok,
Kérjük emésztőgödör szippantás ügyben forduljon az IGO-hoz .
Tisztelettel,
TEGA R.T
Még nincs válasz. Kérjük jöjjön vissza később.
Még nincs válasz. Kérjük jöjjön vissza később.
Még nincs válasz. Kérjük jöjjön vissza később.
Még nincs válasz. Kérjük jöjjön vissza később.
Még nincs válasz. Kérjük jöjjön vissza később.
Még nincs válasz. Kérjük jöjjön vissza később.
Még nincs válasz. Kérjük jöjjön vissza később.
Még nincs válasz. Kérjük jöjjön vissza később.
Még nincs válasz. Kérjük jöjjön vissza később.
Még nincs válasz. Kérjük jöjjön vissza később.
Még nincs válasz. Kérjük jöjjön vissza később.
Még nincs válasz. Kérjük jöjjön vissza később.
Még nincs válasz. Kérjük jöjjön vissza később.