Concurs de colectare selectivă - Cel mai tare la reciclare

  •   2016 24 Martie

Cikk neve Incepând din luna martie va începe concursul de colectare selectivă la școlile din județul Covasna. În campania se colectează bateriile uzate, echipamentele de iluminat uzate și deșeurile electrice și electronice.

"Odată cu începutul lunii martie în 15 școli din judeţul Covasna a fost demarată campania de colectare de deşeuri de baterii portabile şi deşeuri de echipamente electrice, iniţiată de C.C.R.   Logistics   Systems  RO, Agenţia pentru Protecţia Mediului Covasna, Inspectoratul  Şcolar al Judeţului Covasna şi TEGA.

Şcolile din Sfântu Gheorghe angrenate în proiect sunt Colegiul „Szekely Miko”, Liceul „Mikes Kelemen”, Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”, Şcoala „Nicolae Colan” toate din Sfântu Gheorghe. De asemenea, Şcoala Gimnazială „Bem József” din Lemnia, şcoala gimnazială „Horn David” din Comandău, şcoala cu clasele I-VIII din Păpăuţi, şcoala „Mikes Armin” din Bixad, liceul tehnologic „Baroty sz. David” din Baraolt, şcoala gimnazială „Gaal Mozes” din Baraolt, şcoala „Fejer Akos” din Micfalău, şcoala „Benko József” din Brăduţ, şcoala gimnazială „Mihail Sadoveanu” din Întorsura Buzăului şi şcoala gimnazială „Nicolae Russu” din Sita Buzăului au acceptat să se implice în campania de colectare de deşeuri.

„Vino cu bateriile uzate portabile şi deşeurile de echipamente electrice şi electronice (aparat electronic vechi sau uzat) la punctul de colectare special creat în unitatea ta de învăţământ pentru a spori şansele de câştig  a unui premiu pentru clasa ta constând într-o excursie, echipamente sportive sau echipamente electronice”, informează pliantul campaniei.

Campania se va încheia odată cu anul şcolar, iar clasa care colectează cea mai mare cantitate de deşeuri va merge într-o excursie în ţară, cu o destinaţie surpriză....."

sursa: Observatorul de Covasna - joi 24 martie 2016

Comentarii

Fiți primul care comentează!