Curăţare de iarnă

  •   2014 05 Decembrie

Cikk neve Echipa de intervenţie din cadrul secţiei operaţionale de salubritate până în prezent a împrăştiat 200 tone material antiderapant solid şi 50 tone lichid pentru curăţarea străzilor şi trotuarelor.

Ninsorile persistente solicită foarte mult efort din partea angajaţilor S.C. TEGA S.A., dar şi contribuţia locuitoriulor oraşului precum şi al instituţiilor şi firmelor din municipiu. Pentru prevenirea şi menţinerea curăţeniei în trotuarele şi suprafeţele din jurul imobilelor este necesară aplicarea materialelor antiderapante care se pot achiziţiona la preţul de 3,50 lei/kg la sediul din str. Energiei nr. 2. sau la sediul din str. Crângului nr. 1. Rugăm toţi locuitorii oraşului, conducerea instituţiilor şi firmelor din oraş că pe baza HCL 241/2013 să respecte  obligaţia de menţinere a curăţeniei în jurul imobilului deţinute sau primite în folosinţă.

În cazul în care nu efectuează aceste obligaţii pot fi sancţionaţi cu amendă. Totodată rugăm locatarii imobilelor să nu depoziteze cantităţile de zăpadă curăţate de pe trotuare în străzile de circulaţie, pentru că astfel îngreunează circulaţia precum şi eficienţa de lucru al autovehiculelor şi utilajelor de intervenţie. Zăpada curăţată trebuie depusă în partea trotuarului unde nu afectează circulaţia pietonală.
Rugăm proprietarii autoturismelor parcate în străzi, de a curăţa cantităţile de zăpadă adunate lângă acestea cu lopeţi de zăpadă, având în vedere că nu avem posibilitatea de a curăţa cantităţile de a curăţa zăpada adunată.

Având în vedere că în Sf. Gheorghe există străzi secundare şi porţiuni de străzi unde datorită  lucrărilor de modernizare utilajul de deszăpezire nu poate efectua în siguranţă lucrările de curăţare, solicităm răbdarea locatarilor din aceste zone. Curăţirea acestora se efectuează ziua şi după înălţimea stratului de zăpadă. Lista străzilor menţionate este ataşată.

Atașamente

Comentarii

Fiți primul care comentează!