Începe noua campanie de colectare selectivă în școli

  •   2016 08 Decembrie

Cikk neve Până la data de 09 decembrie se pot preda deșeurile pentru premierea intermediară a campaniei ”Olimpiada deșeurilor”

Acordarea premiilor pentru premiere intermediară va fi la data de  15.12.2016, clasele care vor să participe pot preda deșeurile până la data de 09 decembrie ora 15.00. Cantitățile predate ulterior se vor calcula la premierea finală.

Pe parcursul programului se colectează deșeurile de echipamente electrice și electronice, baterii și acumulatori de mică dimensiune și tuburi fluorescente.Concursul este organizat pentru clase/grupe de elevi, clasele/grupele cu cei mai harnici dintre elevi, care vor colecta cele mai mari cantități cumulate de deșeuri (DEEE și DBA) vor fi premiate cu echipamente electronice (laptop, videoproiector, aparat foto și telefoane smartphone).

Acordarea premiilor se va face în două etape:
 -  Una intermediară în data de 15.12.2016, clasament făcut în baza celei mai mari cantități colectate. Se oferă dulciuri și articole sportive pentru  locul 1, 2 si 3.

   - Premiile finale (data se va stabili cu comun acord, impreuna cu ISJ Covasna) vor fi acordate claselor/grupelor de elevi, pe baza celor mai mare cantități cumulate de deseuri colectate ( DEEE si DBA).

Informații suplimentare se pot obține din anexele atașate.

Atașamente

Comentarii

Fiți primul care comentează!