Încheierea contractelor în Baraolt

  •   2015 05 Martie

Cikk neve Stimaţi cetăţeni din Baraolt!


Începând cu data de 9 martie începe încheierea contractelor individuale de salubrizare în Baraolt şi în satele aparţinătoare.

În cursul lunii martie-aprilie agenţii noştrii cu legitimaţii TEGA SA. vor căuta cetăţenii pentru semnarea contractului standard.

Asemănător perioadei anterioare, contractele prevăd transportul deşeurilor o dată pe săptămână de la casele particulare şi de 3 ori pe săptămână de la punctele de colectare în cartierele cu blocuri. Preţul serviciului este 5 lei/persoană/lună. Factura va fi emisă pentru cel mult 4 persoane, şi va fi expediat din două în două luni de agentul încasator. La persoane juridice transportul deşeurilor va fi săptămânal la un tarif de 70 lei, sau ori de câte ori se umple recipientul de colectare a deşeurilor.

Sloganul „deşeurile au valoare” o considerăm valabilă şi în Baraolt cu ocazia degajării obiectelor casnice nefolosibile, când se poate măsura cantitate. Prin predarea deşeurilor  valorificabile oferim posibilitatea de deducere a facturii.

La încheierea contractelor, vă rugăm să ne ajutaţi cu copierea cărţilor de identitate ale proprietarului (sau a unui alt membru adult a familiei) şi predarea acestuia la agent.

În cazul în care în perioada martie-aprilie plecaţi de la domiciliu şi agentul nu vă găseşte acasă, vă rugăm să solicitaţi încheierea contractului la biroul de Mediu la Primărie.

Încheierea contractului este importantă, întrucât persoanele care beneficiază  de serviciile de salubrizare fără contract, sunt obligaţi să achite o taxă mai mare, stabilit de Consiliul Local Baraolt.

Pentru informaţii suplimentare despre serviciile S.C. TEGA S.A., accesaţi site-ul www.tega.ro sau sunaţi la relaţii cu clienţi tel. 0367 401 911.

                                                                        
      Conducerea TEGA SA.