Noi recipienţi de colectare a deşeurilor la intrarea în cimitirul catolic!

  •   2016 06 Iulie

Cikk neve Punctul de colectare deservește peste 50 de familii.

Punerea în funcțiune al containerelor semisubterane a fost amânată din cauza termenului prelungit al producătorilor de cheie și al sistemului de închidere, astfel ele pot fi încuiate doar de 7 iulie. Pentru accesul la ușa acestuia rugăm să folosiți cheia primită! Cheia de acces poate fi folosită pentru ambele containere disponibile. Locatarii pentru care nu s-a reușit predarea acestuia, sunt rugați să solicite cheia personal  la sediul societății din str. Crângului nr. 1.

În strada Oltului s-a început distribuirea cheilor pentru locatarii blocurilor, astfel containerele semiîngropate vor fi încuite până la data de 15 iulie.

Lucrările de reamenajare și modernizare vor continua, în curând locatarii din strada Nagy György vor beneficia de spațiul încuiat pentru depozitarea deșeurilor care va funcționa cu card magnetic, după care se vor începe lucrările pentru instalarea containerelor semiîngropate cu sistem de închidere în strada Vasile Goldiș - bloc ANL.

Informații suplimentare cu privire la lucrările de reamenajare ale punctelor de colectare în zonele de blocuri din Sfântu Gheorghe se pot obține la nr. de telefon 0267-310-123.      

 

Foto: Kristo-Gothárd Hunor

Comentarii

Fiți primul care comentează!