Olimpiada deșeurilor - premiere intermediară

  •   2016 14 Decembrie

Cikk neve În data de 15 decembrie grupul/clasa care a colectat cea mai mare cantitate de deșeuri va beneficia de premiere intermediară, premiile constau în dulcuri și articole sportive.

Începând cu luna octombrie  SC TEGA S.A în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Covasna, Agenția de Protecție a Mediului Covasna și CCR Logistics Srl a lansat programul de colectare a deșeurilor selective inițiată pentru instituțiile de învățământ din județul Covasna. Programul este conceput pentru conștientizarea importanței ocrotirii mediului înconjurător și colectarea selectivă a deșeurilor. În programul de colectare s-a înscris 19 instituții de învățământ, astfel grupul/clasa care a colectat cea mai mare cantitate de deșeuri, în data de 15 decembrie va beneficia de premiere intermediară, premiile constau în dulcuri și articole sportive.

Locul I. – clasa IX. D. - Liceul Tehnologic Baroti Szabo David – Baraolt – 588,6 kg

Locul II. – clasa IV B -  Liceul Mikes Kelemen Sf. Gh. – 498,85 kg  

Locul III. – clasa II.B - Liceul Mikes Kelemen Sf. Gh. – 458,25 kg  

Premiu special – tuburi fluorescente – clasa VII C -   Sc. Gimnaziala Gaal Mozes – Baraolt – 103,2 kg

Premiu special – baterii/acumulatori portabili – clasa pregatitoare A -  Liceul de Arta Plugor Sandor – Sf. Gheorghe – 35,5 kg baterii

Rezultatele pot fi studiate în tabelul anexat.

Campania de colectare se va desfășura până la data de 10 iunie 2017. Toate cantitățile de deșeuri predate în cadrul programului de colectare al deșeurilor selective vor fi incluse în rezultatul final al concursului. Premiile finale vor fi acordate claselor/grupelor de elevi, pe baza celor mai mari cantități de deseuri cumulate (DEEE si DBA), după cum urmează:

Locul 1 = echipamente IT
● Locul 2 = laptop  
● Locul 3 = aparat foto
Premii speciale:
●2  premii speciale (1-1 smartphone) pentru cea mai mare cantitate de baterii uzate si surse de iluminat.
 

Atașamente

Comentarii

Fiți primul care comentează!