Program de Anul Nou

  •   2015 28 Decembrie

Cikk neve S.C. TEGA S.A în data de 1 ianuarie 2016 nu va efectua serviciile de colectare și transport deșeuri menajere în Sf. Gheorghe și în localitățile programate pentru acestă zi: Bodoc, Lisnău, Lisnău Vale, Măgheruș, Lunca Ozunului, Dalnic, Leț, Chichiș, Băcel, Lemnia, Baraolt – blocuri, Bodoș, Micloșoara, Turia, Alungeni, Zăbala, Surcea, Tămașfalău, Peteni, Bățanii Mari, Aita Seacă.


Colectarea și transportul sacilor de deșeuri selective de la casele particulare din Sf. Gheorghe va fi amânată cu o săptămână, astfel nu se colectează în ultima săptămână din luna decembrie numai în perioada 4 - 8 ianuarie 2016. Rugăm toți utilizatorii să respecte programul menționat și să amplaseze doar în aceste zile deșeurile selective.


În data de 1, 2 ianuarie piețele agroalimentare din Sf. Gheorghe vor fi închise. În restul zilelor se lucrează cu program normal.


În ziua de 31 decembrie caseria societății va fi deschis între orele 8:30 și 12:00. În zilele de 1 și 2 ianuarie caseria societății și serviciul de relații clienți nu va avea program cu publicul.

Începând cu data de 4 ianuarie 2016 serviciul de salubrizare va derula cu program normal.

 

Sursă: http://sublimeimbibing.ca