Program de Sărbători

  •   2015 21 Decembrie

Cikk neve S.C. TEGA S.A. în data de 25 decembrie în Sf. Gheorghe și în comunele aparținătoare colectarea deșeurilor menajere va efectua cu program normal.

 În data de 1 ianuarie 2015 nu se efectuează serviciile de colectare și transport deșeuri menajere la Sf. Gheorghe și în localitățile programate pentru acestă zi. Începând din data de 4 ianuarie colectarea și transportul deșeurilor menajere va fi efectuată după program normal.


Colectarea și transportul sacilor de deșeuri selective de la casele particulare din Sf. Gheorghe va fi amânată cu o săptămână, astfel nu se colectează în ultima săptămână din luna decembrie numai în perioada 4 - 8 ianuarie 2015. Rugăm toți utilizatorii să respecte programul menționat și să amplaseze doar în aceste zile deșeurile selective.


În data de 25, 26 decembrie 1, 2 ianuarie piețele agroalimentare din Sf. Gheorghe vor fi închise. În restul zilelor se lucrează cu program normal.
Casieria societății în zilele de 24  și 31 decembrie va fi deschis între orele 8:30 și 12: 00. În zilele de 25, 26 decembrie și 1, 2 ianuarie va fi închis.