Punct de colectare reînnoit lângă piața Cv. Simeria va fi încuiat

  •   2015 04 Februarie

Cikk neve Începând din 9 februarie se va încuia punctul de colectare care va funcționa cu card magnetic

Începând din 9 februarie ora 15.00 punctul de colectare situat lângă piața Cv. Simeria va fi încuiat, pentru accesul locatarilor la acest sistem fiecare apartament a primit  card magnetic. Închiderea acestuia este asigurat printr-un sistem cu blocare electromagnetică. Noutatea sistemului constă în faptul că sursa de alimentare a energiei electrice este asigurat de panourile solare fixate pe partea de sus a structurii. Recipienții pentru colectarea deșeurilor menajere sunt amplasate în partea dreaptă, containerele pentru colectare selectivă în partea stângă a sistemului. Accesul locatarilor pentru depozitarea deșeurilor se face la ușa din dreapta, 4 containere sunt amplasate pentru deșeuri menajere, în colțul din spate 3 containere pentru colectare selectivă. Ușa din stânga este intrarea tehnică accesibilă doar personalului de deservire.

Angajații gărzii de salubritate au  distribuit cardurile de acces pentru locatarii blocurilor din zonă.Locatarii care nu au fost găsiți acasă pot solicita cardurile de la șefii de scară sau de la sediul SC TEGA S.A.

După data închiderii sistemului de colectare vă rugăm să folosiți cardul magnetic. Se interzice depozitarea deșeurilor în exteriorul sistemului de colectare.

Informații suplimentare se pot obține de la nr. de tel. 0367-401911.

Comentarii

Fiți primul care comentează!