FAQ

 1. Ce documente sunt necesare pentru încheierea contractului de salubrizare?

  Contractul se încheie personal cu cartea de identitate al utilizatorului cu adresa pentru care se emite contractul, la sediul S.C. TEGA S.A. str. Crângului nr. 1, camera 4 (parter). În cazul în care contractul se încheie pentru chiriaş, este necesar prezentarea copiei contractului de închiriere sau contractului de vânzare-cumpărare.

 2. Ce documente sunt necesare pentru scoaterea unei persoane sau persoanei decedate din contractul de salubrizare?

  În cazul în care persoana pleacă de la adresa de domiciliu, se solicită act doveditor, în caz de deces dacă titularul contractului de salubrizare nu este persoana decedată, se solicită doar copia certificatului de deces. În schimb dacă contractul a fost încheiat pe numele persoanei decedate, contractul de salubrizare va fi transcris cu act de identitate pe numele rudei decedatului.

 3. Unde se situează Centrul de colectare, pentru predarea deşeurilor selective?

  Centrul de colectare din Sf. Gheorghe este în str. Energiei nr. 2. din partea Grupului Şcolar "Berde Áron" după intersecţia străzilor Sălciilor cu strada Ţigaretei. Panourile de informare cu denumirea ”Centrul de colectare” sunt afişate pentru îndrumarea celor interesaţi. Program: luni-duminică între orele 08:00-20:00.

 4. În cazul persoanelor juridice în ce zi se colectează deşeurile selective?

  În Sf. Gheorghe colectarea şi transportul deşeurilor selective se efectuează după următorul program: marţi şi joi – deşeuri din hârtie; luni, miercuri şi vineri – deşeuri din PET; miercuri – sticlă.

 5. În ce condiţii se pot solicita containere pentru transportul deşeurilor de construcţii şi moloz?

  Solicitarea se face conform cererii tip pentru recipienţi cu capacitate de 4 respectiv 7 mc, sau pentru saci de 1 mc, cu cel puţin 24 ore înainte de data transportului, atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice. Formularul se regăsește aici.

 6. De ce nu se găsesc pungi pentru colectarea excrementelor de câini de companie în recipienţi?

  Colegii din cadrul secţiei operaţionale zilnic depun numărul necesar în fiecare recipient de colectare, dar din păcate în unele locuri persoane neautorizate scot pungile din acestea.