Transport deșeuri din Sfântu Gheorghe și regiunea înconjurătoare

Colectarea  deșeurilor menajere precum și  eliminarea acestora este efectuată de departamentul operational salubritate. Îndeplinirea atribuțiilor profesionale este asigurată de  un management strategic bine stabilit, aproape 250 de angajați care lucrează cu normă întreagă definește fluxul continuu al furnizării serviciilor de salubrizare din cadrul companiei.

Unul dintre obiectivele noastre principale este gestionarea corespunzătoare a deșeurilor menajere precolectate, cantitățile colectate separat vor trece de procesul de pre-sortare și, în același timp, de presare pentru refolosirea lor ca materie primă secundară.

Continuitatea serviciului public de colectare al deșeurilor se bazează prin recuperarea mai multor tipuri de deșeuru valorificabile, asigurând astfel creșterea continuă a volumului de deșeuri colectate selectiv.

Transportul deșeurilor vegetale (frunze, crengi, etc.) colectate de la case particulare și de la locurile de depozitare situate pe domeniul public, se efectuează săptămânal, conform programului de colectare a deșeurilor menajere.

Asociațiile de proprietari, care nu sunt în relație contractuală cu SC TEGA S.A pentru efectuarea serviciilor de întreținere spații verzi, dar totuși solicită transportul deșeurilor vegetale colectate de la blocurile aparținătoare, pot solicita containere de 4 mc sau 7 mc, prețul transportului de deșeuri colectate este de 92 lei/mc (inclusiv TVA).

 

În cazul în care solicitați transportul pentru cantități mai mari de deșeuri vegetale, colectarea lor de la case particulare se efectuează numai din saci cu valoare preplătită de 0,50 bani/sac. Pentru deșeurile amestecate puteți achiziționa saci în valoare de 2 lei/bucată. Sacii se pot cumpăra de la caseria unității operatorului de salubritate din str. Crângului nr. 1.

Orice observație în legătură cu activitatea de colectare și transport deșeuri puteți anunța la dispecerat, nr. de telefon 0267-310-123.

 

Atașamente