Târgul producătorilor și meșteșugarilor

craft-fair

Începând din iulie 2013, TEGA S.A., în parteneriat cu Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, organizează în primul sfârșit de săptămână al fiecărei lună, Târgul producătorilor și meșteșugarilor, care se desfășoară în Piața Centrală a orașului.

Cei interesați pot alege dintre cei aproape 40 de feluri de produse, printre care dulcețuri de casă, produse de patiserie, produse din carne, produse lactate, ciocolată de casă, etc. De asemenea, printre produsele expuse și vândute se numără și mierea, pâinea de casă, ouă, suc și sirop de fructe de casă, precum și diferite produse confecționate cu mâna din piele, lemn, lut, perle, etc.

Informații

Participarea la acest eveniment este posibilă producătorilor și meșteșugarilor care dispun de autorizații aferente actului de comerț a produselor ce urmează a se comercializa și are loc conform Regulamentului privind modul de desfășurare a Târgurilor producătorilor și meșteșugarilor.

Calendarul târgurilor 2020

LunaZilele
Februarie1-2
Martie7-8
Aprilie4-5
Mai9-10
Iunie6-7
Iulie4-5
August1-2
Septembrie5-6
Octombrie3-4
Noiembrie7-8
Decembrie5-6

Programul târgului: între orele 09:00–18:00.

Planul de amplasament al meselor și locurilor și formularul de înscriere la licitație se poate descărca în format PDF.

Producătorii și meșteșugarii interesați de participarea la târg pot obține informații suplimentare la nr. de telefon: 0367 401 911

Galerie foto

Fotografii: Kristó-Gothárd Hunor