Üdvözöljük a Tega Rt. honlapján!

Vállalatunk célja, hogy nap mint nap Sepsiszentgyörgyön és Kovászna megye 37 tagtelepülésén egy tiszta, élhető és környezettudatos légkört biztosítson ügyfelei számára. A háztartási hulladékgyűjtés mellett  kiemelten hangsúlyt fektetünk a szelektív, valamint biohulladék gyűjtésre, egyaránt eleget téve minden előírásnak és követelménynek.

Transportarea deșeurilor

Hulladékelszállítás

Sepsiszentgyörgyről és Kovászna megyén belül 37 tagtelepülésről, a Tega Rt. egy jól bevált hulladékelszállítási program alapján szállítja el a háztartási, valamint a szelektív hulladékot.

Bővebben »
Servicii de salubritate

Köztisztasági szolgáltatások

A Tega Rt. fő tevékenysége a várostakarítást és a hulladékelszállítást foglalja magába. A várostakarítás, beleértve a hótalanítást is, kézi és gépi utcaseprés révén valósul meg 65 személy állandó közreműködésével.

Bővebben »
Adăpostul de câini

Kutyamenhely

A szépmezői kutyamenhelyet, amely a „Gazdátlan ebek gondozásával foglalkozó közszolgáltatás” nevet viseli, szintén a Tega RT működteti.

A legfőbb cél az örökbefogadás népszerűsítése és fontossága, ugyanakkor a környező településekkel való partnerség kialakítása is, ami biztosítja a gazdátlan kutyusok állandó ellátását.

Bővebben »
Închiriere WC mobil

Mobil WC bérbeadás

Teljeskörű szolgáltatás kisebb és nagyobb rendezvények számára: mobil WC-k helyszínre szállítása, ürítése, takarítása, fertőtlenítése és elszállítása a helyszínről.

Bővebben »