Üdvözöljük a Tega Rt. honlapján!

Vállalatunk célja, hogy nap mint nap Sepsiszentgyörgyön és Kovászna megye 37 tagtelepülésén egy tiszta, élhető és környezettudatos légkört biztosítson ügyfelei számára. A háztartási hulladékgyűjtés mellett  kiemelten hangsúlyt fektetünk a szelektív, valamint biohulladék gyűjtésre, egyaránt eleget téve minden előírásnak és követelménynek.

homepage-waste-collecting

Hulladékelszállítás

Sepsiszentgyörgyről és Kovászna megyén belül 37 tagtelepülésről, a Tega Rt. egy jól bevált hulladékelszállítási program alapján szállítja el a háztartási, valamint a szelektív hulladékot.

Bővebben »
homepage-salubrity-services

Köztisztasági szolgáltatások

A Tega Rt. fő tevékenysége a várostakarítást és a hulladékelszállítást foglalja magába. A várostakarítás, beleértve a hótalanítást is, kézi és gépi utcaseprés révén valósul meg 65 személy állandó közreműködésével.

Bővebben »
homepage-market

Piacadminisztráció

Az önkormányzattal kötött koncessziós szerződés értelmében a sepsiszentgyörgyi központi piac működtetését a piacadminisztráció végzi.

A gombavizsgálattal, virágkiállítások és a havi termékvásárok szervezésével ugyancsak a piacadminisztráció foglalkozik.

Bővebben »
homepage-agora

Agora panzió

Az 1 csillagos AGORA panzió, a városközponttól alig tíz percnyi távolságra található.

Foglalásért hívja a 0367 401 911 telefonszámot.

Bővebben »
homepage-dog-shelter

Kutyamenhely

A szépmezői kutyamenhelyet, amely a „Gazdátlan ebek gondozásával foglalkozó közszolgáltatás” nevet viseli, szintén a Tega RT működteti.

A legfőbb cél az örökbefogadás népszerűsítése és fontossága, ugyanakkor a környező településekkel való partnerség kialakítása is, ami biztosítja a gazdátlan kutyusok állandó ellátását.

Bővebben »
homepage-cemetery

Köztemető adminisztrálás

A Tega Rt. 2017 júniusától koncessziós szerződéssel átvette a Helyi Tanácstól a sepsiszentgyörgyi köztemető adminisztrálását.

Bővebben »