Megújul az ügyintézés a TEGA Rt.-nál

2021. november 19., 18:08

Átalakította a TEGA Rt. a sepsiszentgyörgyi Ág utcai székházában az ügyintézés menetét: eddig a COVID-19 fertőzést megelőzendő, az ügyfélfogadás a piac felőli részen zajlott, szabad ég alatt, a kassza az épület belsejében működött. Ez változott meg most.

„A hideg évszak beálltával úgy ítéltük meg, hogy a járványügyi intézkedések mellett sem szerencsés, ha az ügyfeleink a fagyban kell álldogáljanak. Azt akartuk elérni, hogy amennyiben lehet, minimalizáljuk az emberi kontaktust, de közben az ügyfélnek is legyen meg az a komfortja, ami elvárható egy ilyen helyzetben, így a TEGA Rt. székházban elválasztottuk a személyzeti bejáratot az ügyfélfogadástól. Nemsokára csak az Ág utcai bejáraton lehet bejönni az épületbe, itt kicsit átszervezve, egy helyről lehet a különböző ügyeket intézni, illetve a kasszánál fizetni. Ha olyan intézkedést foganatosítanak központilag, hogy csak egy adott mennyiségű embert engedhetünk be az épületbe, majd úgy járunk el, egyelőre azonban ilyen módon szerveztük át az épületen belül zajló tevékenységet” – fogalmazott Máthé László a TEGA Rt. vezetője.

Korábban a sepsiszentgyörgyi piacról is be lehetett menni az épületbe, a mostani átalakítást követően azonban onnan a TEGA Rt. alkalmazottai járnak majd be, az ügyfélfogadás az Ág utcai bejáraton át történik majd.

Máthé László rámutatott: a járvány miatt sokszor költöztették a különböző irodákat oda-vissza, azonban ez a tevékenységnek sem kedvezett, illetve az ügyfeleket is összezavarta. Mostantól minden az épület belterében történik majd, kellemesebb körülmények közt.