Bine ați venit pe pagina Tega SA!

Scopul și menirea companiei noastre este de a asigura un mediu curat și viabil pe teritoriul municipiului Sfântu Gheorghe și a 37 de unități administrativ teritoriale din județul Covasna. Pe lângă colectarea deșeurilor menajere societatea pune accent pe colectarea selectivă a deșeurilor bio, precum și a celor reciclabile, respectând astfel toate prevederile și reglementările legale în domeniu.

homepage-waste-collecting

Transportarea deșeurilor

TEGA S.A. colectează și transportă deșeurile menajere, precum și cele selective atât de pe teritoriul municipiului Sfântu Gheorghe, cât și de pe teritoriul a 37 de unități administrativ teritoriale din județul Covasna, conform unui program bine stabilit.

Citește mai departe »
homepage-salubrity-services

Servicii de salubrizare

Printre principalele activități ale TEGA S.A. se numără serviciile de salubritate, respectiv serviciile de curățenie și întreținere locuri publice și spații verzi în municipiul Sfântu Gheorghe.

Citește mai departe »
homepage-market

Administrare piață

Ca urmare a încheierii contractului de concesiune privind administrarea locurilor publice de desfacere în Municipiul Sfântu Gheorghe, administrarea piețelor agroalimentare se efectuează de către administrația pieței aflată în subordinea TEGA S.A.

De asemenea, administrarea pieței se ocupă și de organizarea târgurilor producătorilor și meșteșugarilor, de organizarea expoziției de flori și grădinărit și asigură verificarea și consilierea gratuită a ciupercilor.

Citește mai departe »
homepage-agora

Pensiunea Agora

Pensiunea AGORA, de o stea, se află la 10 minute de mers pe jos de la centrul municipiului Sfântu Gheorghe, lângă Piața Centrală.

Pentru rezervări contactați-ne prin telefon la numărul 0367 401 911.

Citește mai departe »
homepage-dog-shelter

Adăpost de câini

Începând din iulie 2014, S.C. TEGA S.A. a preluat de la Municipiul Sfântu Gheorghe, prin concesionare, administrarea Adăpostului de câini de la Câmpul Frumos, denumit “Serviciul public pentru gestionarea câinilor fără stăpân”.

Scopul cel mai important al adăpostului este popularizarea adopției câinilor fără stăpân, dar și colaborarea cu primăriile localităților din jurul municipiului în vederea efectuării acestui serviciu.

Citește mai departe »
homepage-cemetery

Administrare cimitir comun

Începând din iunie 2017, TEGA S.A. a preluat de la Municipiul Sfântu Gheorghe, prin concesionare, administrarea Cimitirului comun din Sfântu Gheorghe.

Citește mai departe »