Adăpost câini

Adăpost câini

Începând din iulie 2014, S.C. TEGA S.A. a preluat de la Municipiul Sfântu Gheorghe, prin concesionare, administrarea Adăpostului de câini de la Câmpul Frumos, denumit “Serviciul public pentru gestionarea câinilor fără stăpân”.

Scopul cel mai important al adăpostului este popularizarea adopției câinilor fără stăpân, dar și colaborarea cu primăriile localităților din jurul municipiului în vederea efectuării acestui serviciu.

Sesizările privind câinii vagabonzi din Sfântu Gheorghe se înregistrează la nr. de telefon 0769 065 095 sau la adresa de e-mail: menhely_adapost@tega.ro

Responsabilul adăpostului pentru câini: Balázsi-Bardócz Csaba, nr. telefon: 0732 717 185.

Program de vizitare al adăpostului:

  • Luni – vineri : 10:00–18:00;

  • Sâmbătă, duminică: 10:00–14:00.

Adopție

Fogadj orokbe kutyat web-01

Pentru adopție descărcați formularul potrivit, completați-l și trimiteți serviciului administrării Adăpostului de câini.

Alăturaţi-vă grupului de popularizare al adopţiei pe Facebook !

Cabinet veterinar

Medicul veterinar dr. Dán András prestează servicii veterinare atât pentru câinii din adăpost, cât și pentru animalele din afara acestuia. Cabinetul veterinar de la Câmpul Frumos este deschis pentru tratamentul animalelor din afara adăpostului luni – vineri între orele 10:00 – 13:00.

Servicii veterinare:

Serviciul oferit Preț cu TVA
Sterilizare mascul 125 lei
Sterilizare femelă 180 lei
Vaccinare 40 lei
Deparazitare 10 lei
Implantare microcip + carnet + consemnare îm RECS 35 lei
Capturare 120 lei
Servicii veterinare 30 lei
Eutanasiere în funcție de greutate corporală 20 lei/10 kg

Prețurile pot fi modificate în funcție de inflație.

Serviciile efectuate respectă toate normele sanitar veterinare și de bunăstare a animalelor. Pentru operații folosim anestezie cu trei componente medicamentoase, ca și sutură folosim suturi resorbabile și neresorbabile, iar pentru tratamente postoperatorii folosim antibiotice cu spectru larg și de lungă acțiune (2—5 zile).

Hartă

Galerie

Fotografii: Kristó-Gothárd Hunor