Revista presei

2019

10
Apr

37%, cea mai ridicată rată de colectare selectivă la Tega

În perioada ianuarie-martie 2019 s-au colectat selectiv cu 300 de tone de deșeuri mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut

11
Feb

Acoperişul pieţei agroalimentare din Sfântu Gheorghe a fost schimbat în întregime

TEGA ne informează că acoperișul pieței agroalimentare din Sfântu Gheorghe, care se află în administrarea societății, a fost schimbat în întregime. Lucrările au început în decembrie 2018 și au fost încheiate la începutul lunii februarie.

8
Feb

Tega: Reducerile pentru colectarea selectivă nu se aplică și la blocuri

La începutul anului, cea mai mare companie de salubritate din județul Covasna, Tega, anunța reduceri la facturi pentru persoanele care colectează selectiv deșeurile, fie din mediul urban, fie din rural.

14
Ian

Reduceri la taxa de salubritate pentru persoanele care colectează selectiv deşeurile menajere

Societatea de salubritate Tega a anunţat că începând din acest an va acorda reduceri semnificative cetăţenilor care colectează selectiv deşeurile menajere.

2018

14
Iun

Municipiul Sfântu Gheorghe a atins cota de 37% la colectarea selectivă a deşeurilor menajere

Municipiul Sfântu Gheorghe a atins cota de 37% la colectarea selectivă a deşeurilor menajere, iar autorităţile locale sunt optimiste în ce priveşte depăşirea pragului de 50% până în 2020, stabilit de Parlamentul European. Potrivit autorităţilor locale, creşterea a fost „spectaculoasă”, de la 17% în primele cinci luni ale anului 2017, la 37% în perioada similară a acestui an.